Get Adobe Flash player

Kiszenie ogórków

Z pozoru mogłoby się wydawać, że ukiszenie ogórków nie jest wielka filozofią. Przecież nasze babki i prababki robiły to od stuleci. Natomiast ukiszenie ogórków smacznych i chrupiących wymaga wielu lat doświadczeń. To stwierdzenie dotyczy zarówno surowca, który Żochowscy produkują samodzielnie, jak i całego procesu kwaszenia oraz doboru odpowiednich przypraw.

W naszej ofercie znajdziecie Państwo ogórki kiszone produkowaną w beczkach, do któreych oprócz ogórków dodaje się jedynie naturalne przyprawy. Nie zawierają żadnych barwników ani konserwantów, a do pojemników przekładane są w dzień zamówienia.

Witamy

Witamy na stronie wyłącznego dystrybutora warzyw kwaszonych,
którego producentem jest Rolne Gospodarstwo Owocowo-Warzywne A.i K. Żochowscy z Drozdowa, mieszczącego się na terenie Zielonych Płuc Polski...

Prześlij dane




Firma




Nasze profile