Get Adobe Flash player

Producent warzyw

W gospodarstwie A. i K. Żochowscy proces produkcji warzyw kiszonych zaczyna się od ziarna. Kapusta i ogórki zasiewane są na naturalnie nawożonej glebie, pielęgnowane przez cały okres dojrzewania, a następnie zbierane.

 

Kapusta

 

Ogórki




 


W przypadku ogórków, kiszenie następuje jeszcze w dniu zbioru, kapusta natomiast przechowywana jest i sukcesywnie kiszona kilka razy w tygodniu przez cały okres sprzedaży aż do Świąt Wielkanocnych. Zapraszamy do zapoznania się z tradycyjnym sposobem kiszenia warzyw: kapusty kiszonej i ogórków kiszonych, sposobem stosowanym przez nasze babcie, a dalej kontynuowanym przez Gospodarstwo Żochowskich- producenta kapusty kiszonej oraz ogórków kiszonych.

Witamy

Witamy na stronie wyłącznego dystrybutora warzyw kwaszonych,
którego producentem jest Rolne Gospodarstwo Owocowo-Warzywne A.i K. Żochowscy z Drozdowa, mieszczącego się na terenie Zielonych Płuc Polski...

Prześlij dane




Firma




Nasze profile